Visiteu les pàgines web de les diferents fundacions adherides a la Xarxa Santa Tecla Sanitària, Social i Docent

         
     

 

 

 

 

 

 
         

La Xarxa Santa Tecla celebra la II Jornada de casos clínics en Atenció Primària 

Un total de 101 professionals assistencials (de medicina, infermeria i administració) dels serveis d'Atenció Primària de la Xarxa Santa Tecla s'han reunit aquesta setmana al Celler de Vila-seca per participar en la II Jornada de casos clínics en Atenció Primària impulsada per l'organització sanitària i social. La sessió de treball ha comtat amb la participació de professionals de les sis Àrees Bàsiques de Salut (ABS). 

Llegiu més

 

Aprovat el finançament de 45 MEUR per a l'ampliació de l'Hospital del Vendrell

El Govern de la Generalitat ha aprovat aquest dimarts 7 de maig destinar una partida pressupostària de 45 milions d'euros a la Fundació Hospital Sant Pau i Santa Tecla per tal de procedir a l'ampliació de l'Hospital del Vendrell. L'obra permetrà dimensionar el centre a les necessitats assistencials de la població del Baix Penedès, una de les que ha experimentat un major creixement demogràfic a Catalunya en els darrers 20 anys.

 

Llegiu més 

 

La Xarxa Santa Tecla adjudica les obres de la nova residència de la Rambla Nova de Tarragona

La Xarxa Santa Tecla ha adjudicat les obres de la nova residència de la Rambla Nova de Tarragona, concretament a l'edifici de la seva propietat anomenat dels Caputxins, que fins ara estava en desús, i que durant molts anys va albergar l'Escola Oficial d'Idiomes de Tarragona. El projecte es durà a terme en tres fases, i aquesta setmana s'han adjudicat les dues primeres. 

Llegiu més