Visiteu les pàgines web de les diferents fundacions adherides a la Xarxa Santa Tecla Sanitària, Social i Docent

         
     

 

 

 

 

 

 
         

Les obres de la nova residència de la Xarxa Santa Tecla es posen en marxa 

La Xarxa Santa Tecla ha iniciat les obres de la futura residència per a gent gran de la Rambla Nova de Tarragona, concretament a l'edifici dels Caputxins, que fins ara estava en desús, i que durant molts anys va albergar l'Escola Oficial d'Idiomes de Tarragona. El centre entrarà en funcionament a finals dels 2025 i permetrà el trasllat de l'actual residència situada al Complex Llevant, que es dedicarà exclusivament a l'àmbit sanitari i l'atenció intermèdia i es guanyaran llits d'hospitalització. 

Llegiu més

 

El Centre d'Acolliments Familiars de la Fundació Casa Sant Josep presenta el conte 'Aimar, és moment de navegar'

Aquest dijous, la sala polivalent de la Casa Sant Josep ha acollit l'acte de presentació del conte Aimar, és moment de navegar, una història creada pels professionals del Centre d'Acolliments Familiars (CAF) de la fundació, amb l'assessorament de Sara López i Elena Piñol, de l'entitat Cuentropía, i les il·lustracions de Montse Bernaus, de l'estudi de disseny Crealia. 

 

Llegiu més 

 

L'Hospital de Santa Tecla acull aquest estiu estudiants universitaris de premedicina dels Estats Units 

La Xarxa Santa Tecla reprèn aquest programa que des d'abans de la pandèmia no ha tornat a implantar. Es tracta d'un projecte impulsat per Atlantis, una organització educativa dels Estats Units amb més de 15 anys d'experiència en el sector, que té com a objectiu que futurs metges nord americans conseguin de primera mà el sistema sanitari i hospitalari espanyol i les diferències amb l'americà, i al fer-ho, estableixin vincles amb l'hospital en el que observen i els seus professionals. 

Llegiu més