Visiteu les pàgines web de les diferents fundacions adherides a la Xarxa Santa Tecla Sanitària, Social i Docent

         
     

 

 

 

 

 

 
         

Nova fornada d'estudiants nord-americans de pre-medicina a l'Hospital de Santa Tecla

Després d'acomiadar el primer grup d'estudiants de pre-medicina, el passat dilluns 8 de juliol, l'Hospital de Santa Tecla va rebre el segon grup d'alumnes, procedents de la Universitat Estatal de Washington (WSU) que, gràcies al projecte impulsat per Atlantis, una organització educativa dels Estats Units, i la Xarxa Santa Tecla poden fer pràctiques d'observació al centre. Així doncs, els joves estan instal·lats a Tarragona, on romandran tres setmanes per fer la formació a l'hospital.

Llegiu més

 

Avança la construcció del nou tanatori-crematori

Les obres del nou tanatori-crematori, impulsat per l'empresa funerària Mèmora i la Fundació Hospital Sant Pau i Santa Tecla, continuen a bon ritme i segons el previst. Des d'un principi, es contempla que l'equipament estigui enllestit a finals de setembre de 2025, aproximadament un any i mig després de l'inici d'obres. Així doncs, les màquines ja treballen en aquesta parcel·la d'aproximadament 3.000 m2, annexa al cementiri. El nou tanatori estarà plenament integrat en el paisatge i el seu entorn històric gràcies a l'ús en la seva construcció de materials de la zona. 

 

Llegiu més 

 

El conseller de Salut, Manel Balcells, fa una visita d'inici d'obres al CAP de l'Arboç  

El passat divendres 5 de juliol, el conseller de salut, Manel Balcells, va visitar l'Arboç per anunciar l'inici de les obres del nou CAP, que permetran ampliar la capacitat assistencial del centre per donar resposta a les necessitats actuals i futures de la població a la qual dona servei, així com proporcionar unes instal·lacions més confortables tant per als pacients com per als professionals, fet que millorarà l'accessibilitat i l'atenció. Les obres d'ampliació del centre de salut es preveu que tinguin una durada d'un any i mig aproximadament. 

Llegiu més