Visiteu les pàgines web de les diferents fundacions adherides a la Xarxa Santa Tecla Sanitària, Social i Docent

         
     

 

 

 

 

 

 
         

Un article multimèdia sobre l'autisme i un reportatge sobre les àvies centenàries de Pira s'enduen el I Premi Periodisme, salut i drets socials Tarragona  

Aquest divendres ha tingut lloc a la sala Muralla del Seminari Tarraconense el lliurament del I Premi Periodisme, salut i drets socials, que organitza la Xarxa Santa Tecla Sanitària, Social i Docent i la delegació del Col·legi de Periodistes de Catalunya a la demarcació de Tarragona. 

Llegiu més

 

L'Ajuntament de Torredembarra organitza la primera Fira de Salut al municipi

L'objectiu de la primera Fira de la Salut de Torredembarra és donar a conèixer els actius en salut comunitària del municipi, així com promocionar els hàbits saludables tant físics com emocionals. Les jornades es duran a terme el pròxim 9 d'abril a la plaça Mn. Joaquim Boronat, de 9:30 a 14:00 hi de 16:00 a 19 h. Les xerrades informatives programades tindran lloc a la sala 5 del Casal Municipal.

 

Llegiu més 

 

Alumnes de batxillerat del Col·legi Sant Pau de Tarragona visiten l'Hospital de Santa Tecla 

L'activitat va constar d'una presentació on se'ls va explicar quines competències personals i formació han de tenir els futurs professionals, així com un acostament a la realitat assistencial. Posteriorment, es va fer una visita guiada per la Farmàcia Hospitalària, el Laboratori, la unitat d'Hospitalització de Medicina Interna i l'Àrea quirúrgica. 

Llegiu més