Visiteu les pàgines web de les diferents fundacions adherides a la Xarxa Santa Tecla Sanitària, Social i Docent

         
     

 

 

 

 

 

 
         

Avança la construcció del nou tanatori-crematori

Les obres del nou tanatori-crematori, impulsat per l'empresa funerària Mèmora i la Fundació Hospital Sant Pau i Santa Tecla, continuen a bon ritme i segons el previst. Des d'un principi, es contempla que l'equipament estigui enllestit a finals de setembre de 2025, aproximadament un any i mig després de l'inici d'obres. Així doncs, les màquines ja treballen en aquesta parcel·la d'aproximadament 3.000 m2, annexa al cementiri. El nou tanatori estarà plenament integrat en el paisatge i el seu entorn històric gràcies a l'ús en la seva construcció de materials de la zona. 

Llegiu més

 

El conseller de Salut, Manel Balcells, fa una visita d'inici d'obres al CAP de l'Arboç

El passat divendres 5 de juliol, el conseller de Salut, Manel Balcells, va visitar l'Arboç per anunciar l'inici de les obres del nou CAP, que permetran ampliar la capacitat assistencial del centre per donar resposta a les necessitats actuals i futues de la població a la qual dona servei, així com proporcionar unes instal·lacions més confortables tant per als pacients com per als professionals, fet que millorarà l'accessibilitat i l'atenció. Les obres d'ampliació del centre de salut es preveu que tinguin una durada d'un any i mig aproximadament. 

 

Llegiu més 

 

La Fundació Casa Sant Josep celebra el 30 aniversari del servei d'Acolliments Familiars  

El Teatret del Serrallo ha acollit una trobada de famílies acollidores per commemorar els 30 anys d'aquest servei. Per a celebrar-ho, les famílies han sigut les primeres a gaudir de la narració del conte Aimar, és moment de navegar. Una història creada pels professionals del Centre d'Acolliments Familiars (CAF) de la fundació, amb l'assessorament de Sara López i Elena Piñol, de l'entitat Cuentropía, i les il·lustracions de Montse Bernaus, de l'estudi de disseny Crealia. 

Llegiu més