Visiteu les pàgines web de les diferents fundacions adherides a la Xarxa Santa Tecla Sanitària, Social i Docent

         
     

 

 

 

 

 

 
         

El cementiri de Tarragona estrena un espai de memòria per al dol gestacional, perinatal i neonatal

El cementiri de Tarragona ha habilitat un espai per a les famílies tarragonines que han perdut una criatura durant la gestació, el part o pocs dies després de néixer. La Fundació Hospital de Sant Pau i Santa Tecla, propietària del cementiri, ha impulsat aquesta iniciativa amb l'objectiu de donar visibilitat al dol gestacional, perinatal i neonatal. 

Llegiu més

 

XXV Setmana Sense Fum, del 25 al 31 de maig

Del 25 al 31 de maig, se celebra la Setmana Sense Fum, coincidint amb el Dia Mundial Sense Tabac (31 de maig). Es tracta d'una iniciativa originària de la Sociedad Española de Medicina de Familia y Comunitaria (semFYC), que coordina el Programa Atenció Primària a Catalunya, en el context de SumaSalut (AIFICC, CAMFIC i ASPCAT) i s'organitza amb diverses entitats i organitzacions relacionades amb la campanya. 

 

Llegiu més 

 

"Cada vegada hi haurà més fractures osteoporòtiques a causa d'un major envelliment de la població"

Les Unitats de Coordinació de Fractures per Fragilitat (o FLS de les sigles en anglès, Fracture Liaison Services) són unitats multidisciplinàries que s'encarreguen d'identificar, tractar i donar suport als pacients amb fractures per fragilitat. La Xarxa Santa Tecla disposa d'aquest servei des del 2017, acreditat per la Fundació Internacional d'Osteoporosi (IOF) amb la medalla de bronze, anticipant-se així a l'objectiu que va a anunciar el Departament de Salut l'any 2023 d'implantar aquestes unitats a tots els hospitals. 

Llegiu més