Visiteu les pàgines web de les diferents fundacions adherides a la Xarxa Santa Tecla Sanitària, Social i Docent

         
     

 

 

 

 

 

 
         

Hàbits alimentaris saludables i activitat física al Taller Ocupacional de la Fundació Estela

Gràcies al suport de la Diputació de Tarragona, un total de 91 d'usuaris i usuàries del Servei de Teràpia Ocupacional (STO) i del Servei d'Orientació i Inserció Laboral (SOI) de la Fundació Estela , en edats compreses entre els 21 i els 60 anys, han participat al llarg del 2023 en el projecte Hàbits alimentaris saludables i activitat física. 

Llegiu més

 

La Xarxa Santa Tecla obrirà una nova residència de gent gran al centre de Tarragona

La Xarxa Santa Tecla Sanitària, Social i Docent construirà una nova residència per a persones grans al bell mig de la ciutat de Tarragona, concretament a l'edifici de la seva propietat anomenat els Caputxins, que fins ara estava en desús. La nova residència acollirà 20 places de dia, ubicades a la planta baixa, i un total de 70 places residencials, repartides en els set pisos que tindrà l'edifici. 
 

Llegiu més 

 

La Xarxa Santa Tecla inaugura el nou Centre Especial de Treball (CET) Santa Tecla a Vila-seca

El Centre Especial de Treball (CET) Santa Tecla, que forma part de la Xarxa Santa Tecla, Sanitària, Social i Docent, es va crear l'any 2004 per assegurar un treball remunerat a les persones amb discapacitat i garantir la seva integració laboral. L'activitat que es duu a terme en aquest centre és la bugaderia industrial, que dona feina a 40 persones.

Llegiu més