Visiteu les pàgines web de les diferents fundacions adherides a la Xarxa Santa Tecla Sanitària, Social i Docent

         
     

 

 

 

 

 

 
         

El Centre d'Acolliments Familiars de la Fundació Casa Sant Josep presenta el conte 'Aimar, és moment de navegar'

Aquest dijous, la sala polivalent de la Casa Sant Josep ha acollit l'acte de presentació del conte Aimar, és moment de navegar, una història creada pels professionals del Centre d'Acolliments Familiars (CAF) de la fundació, amb l'assessorament de Sara López i Elena Piñol, de l'entitat Cuentropía, i les il·lustracions de Montse Bernaus, de l'estudi de disseny Crealia. 

Llegiu més

 

L'Hospital de Santa Tecla acull aquest estiu estudiants universitaris de premedicina dels Estats Units

ElLa Xarxa Santa Tecla reprèn aquest programa que des d'abans de la pandèmia no ha tornat a implantar. Es tracta d'un projecte impulsat per Atlantis, una organització educativa dels Estats Units amb més de 15 anys d'experiència en el sector, que té com a objectiu que futurs metges nord americans coneguin de primera mà el sistema sanitari i hospitalari espanyol i les diferències amb l'americà, i al fer-ho, estableixin vincles amb l'hospital en el que observen i el seus professionals. 

 

Llegiu més 

 

El cementiri de Tarragona estrena un espai de memòria per al dol gestacional, perinatal i neonatal 

El cementiri de Tarragona ha habilitat un espai per a les famílies tarragonines que han perdut una criatura durant la gestació, el part o pocs dies després de néixer. La Fundació Hospital de Sant Pau i Santa Tecla, propietària del cementiri, ha impulsat aquesta iniciativa amb l'objectiu de dona visibilitat al dol gestacional, perinatal i neonatal, que sovint les famílies encara han de patir en silenci i soledat perquè no té cabuda en els espais de dol convencionals.

Llegiu més