Visiteu les pàgines web de les diferents fundacions adherides a la Xarxa Santa Tecla Sanitària, Social i Docent

         
     

 

 

 

 

 

 
         

Molt bona acollida de la I Fira de la Salut de Torredembarra 

La primera Fira de la Salut de Torredembarra, organitzada aquest 9 d'abril per l'Ajuntament de Torredembarra, ha tingut molt bona resposta per part de la població. Gràcies a la implicació de vint entitats que formen part de la xarxa d'actius en salut del Banc Blau, durant tot el dia es van fer més de 25 activitats. Entre les organitzacions col·laboradores destaca la Comissió Comunitària ABS Torredembarra de la Xarxa Santa Tecla. 

Llegiu més

 

Jornades de formació i sensibilització sobre el Parkinson a l'Hospital del Vendrell

Amb motiu del Dia Mundial del Parkinson, han tingut lloc a l'Hospital del Vendrell unes jornades, organitzades per professionals del centre, en què han intervingut sanitaris del servei de neurologia de la Xarxa Santa Tecla, neuròlegs d'altres hospitals i representants de la delegació del Baix Penedès de l'Associació Catalana per al Parkinson (ACAP). 

 

Llegiu més 

 

Un article multimèdia sobre l'autisme i un reportatge sobre les àvies centenàries de Pira s'enduen el I Premi Periodisme, salut i drets socials Tarragona

Aquest divendres ha tingut lloc a la sala Muralla del Seminari Tarraconense el lliurament del I Premi Periodisme, salut i drets socials, que organitza la Xarxa Santa Tecla Sanitària, Social i Docent i la del·legació del Col·legi de Periodistes de Catalunya a la demarcació de Tarragona. 

Llegiu més