FORMACIÓ SANITÀRIA ESPECIALITZADA (FSE)

 

L'Hospital de Sant Pau i Santa Tecla té una llarga trajectòria en Formació Sanitària Especialitzada (FSE). L'any 1995 va rebre la seva acreditació docent, integrant-se així en el programa de formació de Metges Interns Residents (MIR), en l'especialitat de Medicina Familiar i Comunitària (MFiC) i en Medicina Interna (MI).

La Xarxa Santa Tecla aposta, doncs, pel desenvolupament de la docència i ha convertit la formació de metges i metgesses especialistes en MFiC i MI en un puntal de l'entitat.  

 

Medicina Familiar i Comunitària

 

 

L'objectiu principal és proporcionar una formació individualitzada i propera de la mà d'un equip docent de 14 tutors i col·laboradors docents joves, que acompanyen i ajuden els residents en tot moment.

Actualment, a la Xarxa Santa Tecla hi ha un total de 38 MIR: 33 residents de MFiC, repartits entre el CAP Vila-seca, el CAP Llevant, el CAP Arboç i el CAP Calafell, i 5 residents de MI a l'Hospital Sant Pau i Santa Tecla. 

 

 


Medicina Interna

 

 

 

 

PER QUÈ LA XARXA SANTA TECLA? 

A continuació, alguns residents de la Xarxa Santa Tecla comparteixen les seves experiències i algunes particularitats de la seva formació a l'entitat:

 

Si vols formar-te amb nosaltres en Medicina Familiar i Comunitària (MFiC) i Medicina Interna (MI) envia un correu electrònic a unitatdocent@xarxatecla.cat