Visiteu les pàgines web de les diferents fundacions adherides a la Xarxa Santa Tecla Sanitària, Social i Docent

         
     

 

 

 

 

 

 
         

Teràpia assistida amb gossos a la Fundació Estela

Un any més, la Fundació Estela amb el suport de l'Ajuntament de Tarragona, ha dut a terme el taller de canoteràpia, una teràpia assistida amb gossos dirigida als alumnes de l'Escola i als usuaris i usuàries de la Llar residència, del Servei de Teràpia Ocupacional (STO) i del Servei Ocupacional d'Inserció (SOI). 

Llegiu més

 

Santa Tecla aposta per la diversificació d'espais amb la incorporació del parc Francolí com un dels principals escenaris

Santa Tecla 2023 s'expandeix i aposta per la incorporació de nous espais com el Parc Francolí, que enguany serà un dels principals escenaris dels actes multitudinaris. Amb aquesta voluntat, i tal com ja s'havia anunciat, el Parc Francolí acollirà els grans macroconcerts gratuïts i familiars dels dies 16 i 17 de setembre.  
 

Llegiu més 

 

La Xarxa Santa Tecla publica la memòria anual 2022 

Un any més, en compliment de la Llei de Transparència i amb la voluntat de donar a conèixer la seva activitat a les comarques de Tarragona, la Xarxa Santa Tecla - Sanitària, Social i Docent publica la seva memòria anual, així com de les diferents fundacions que hi formen part.

Llegiu més