CIRCUIT DE COMUNICACIÓ AMB FAMILIARS

 

HOSPITALS

Hospital del Vendrell Centraleta 977 257 900

Hospital de Santa Tecla Centraleta 977 25 99 00

Espai-Residència Santa Tecla Llevant 977 25 80 00

 

Circuit per facilitar la comunicació entre els pacients ingressats per Covid-19 i la seva família

Des de la Xarxa Sanitària i Social de Santa Tecla volem facilitar la comunicació entre els pacients ingressats en el nostre hospital i les seves famílies. Per això hem habilitat un SERVEI DE VIDEOTRUCADA destinat a afavorir aquesta comunicació, tan necessària en aquests moments.

Qui se'n pot beneficiar?
Pacient dependent que no disposa de mitjans propis per mantenir el contacte amb la família o  amb mitjans que no permeten la realització de vídeo (manca d'habilitats per establir la trucada, telèfon mòbil sense opció a fer-ho, etc.), o a qui la seva situació clínica no li permet fer-ho.

Pacient independent però que no disposa de mitjans propis per mantenir el contacte amb la família o amb mitjans que no permeten la realització de videotrucades o a qui la seva situació li impedeix fer-ho ell mateix.

En el cas de pacients independents que disposen de mitjans propis per mantenir el contacte amb la família, la comunicació es farà per iniciativa i mitjans propis. 
 
Com funciona?
El familiar de referència contactarà per via telefònica amb la unitat d'hospitalització per estipular l'horari de realització de trucada, que s'adaptarà a la situació assistencial de cada dia.

El familiar rebrà, mitjançant enviament de SMS, l'adreça de correu electrònic o enllaç corresponent per establir la comunicació.

 


 

RESIDÈNCIES

 

A les Residències de Gent Gran de la Xarxa  la situació provocada pel covid-19 ja s'ha estabilitzat, recuperant la comunicació habitual.

Des de la Xarxa Sanitària i Social de Santa Tecla volem facilitar la comunicació entre les persones grans que viuen a la Residència  i les seves famílies. Per això mantindrem el  SERVEI DE VIDEOTRUCADA destinat a afavorir aquesta comunicació tan necessària en aquests moments.

 

RESIDÈNCIA SANTA TECLA PONENT

Telf. 977 54 06 78

 

HOTEL NÚRIA (usuaris i usuàries Residència Santa Tecla Llevant)

Telf. 977 23 50 11