Visiteu les pàgines web de les diferents fundacions adherides a la Xarxa Santa Tecla Sanitària, Social i Docent

         
     

 

 

 

 

 

 
         

La Fundació La Muntanyeta inicia un projecte per proporcionar seguretat i confort en els canvis posturals en persones amb paràlisi cerebral

La Fundació La Muntanyeta, amb el suport de la Diputació de Tarragona, ha posat en marxa el projecte 'Seguretat i confort en els canvis posturals i posicionament'. Aquest programa està destinat a aquelles persones amb paràlisi cerebral greument afectades.

Llegiu més

 

Santa Tecla aposta per la diversificació d'espais amb la incorporació del parc Francolí com un dels principals escenaris

Santa Tecla 2023 s'expandeix i aposta per la incorporació de nous espais com el Parc Francolí, que enguany serà un dels principals escenaris dels actes multitudinaris. Amb aquesta voluntat, i tal com ja s'havia anunciat, el Parc Francolí acollirà els grans macroconcerts gratuïts i familiars dels dies 16 i 17 de setembre.  
 

Llegiu més 

 

La Xarxa Santa Tecla publica la memòria anual 2022 

Un any més, en compliment de la Llei de Transparència i amb la voluntat de donar a conèixer la seva activitat a les comarques de Tarragona, la Xarxa Santa Tecla - Sanitària, Social i Docent publica la seva memòria anual, així com de les diferents fundacions que hi formen part.

Llegiu més